Recept Korpus klasika a co s nim?

Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Vejce, cukr a vanilkovy cukr vyslehame do peny. Ja sleham az 30 min. Pak opatrne vsleham mouku s praskem do peciva. Pecu na 180 asi 40 - 45 min. Zalezi na tve troube. Korpus rozriznu na 3. Kazdou placku pokapu treba jupikem, nebo stavou z kompotu, zalezi na choutkach. Pomazu malinovou marmiladou, a kremem ( Vanilkova napln do dortu smichana se slehackou ) a nebo jen slehackou. Vrsek dortu ozdobim bud slehackou, nebo na slehacku polozim tenkou placku z marcipanu.

Recept je z kategorií: Korpusy

Nahlásit recept

  • 28.10.05 vloženo
  • 8610x zobrazeno

Ingredience

  • 6 vajec
  • 180 g cukru krupice
  • 180g hladke mouky
  • 1 vanilkovy cukr
  • 1 prasek do peciva

Doporučená příloha

  • kaffe

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Korpus klasika a co s nim?

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Korpus klasika a co s nim?

gemma
245 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Korpus klasika a co s nim?, Viktorko,

nerozpustí, mám to vyzkoušené. A je to mnohem lepší a lehčí než na máslovém krému. dokonce šlehačku pod marcipán skoro nesladím.

viktorka11
194 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Korpus klasika a co s nim?

Rekla bych, ze marcipan se dava spis na maslovy krem. Myslim, ze na slehacce by se „rozpustil“

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz