Recept Koření pěti vůní z Tunisu

Tuniská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Pomlet pepř, hřebíček a rajská zrna a smíchat je s oříškem a skořicí. Uschovat ve vzduchotěsně uzavřené skleněné lahvičce ve tmě. Vydrží 3 - 4 měsíce. Qalat daqqa se používá na zeleninové pokrmy a jehněčí maso.

Recept je z kategorií: Koření

Nahlásit recept

  • 25.03.07 vloženo
  • 9646x zobrazeno

Ingredience

  • 4 lžičky nastrouhaného muškátového oříšku
  • 2 lžičky od každého, černého pepře a hřebíčků
  • 1 lžička pomleté skořice
  • 1 lžička rajských zrn (Pepř malaguetský, Guinejská zrna)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Koření pěti vůní z Tunisu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Tatranské kuře Tatranské kuře
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Štika na smetaně Štika na smetaně
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz