Recept Kořeněný kapr na víně

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Porce kapra pokapeme citró­novou št'ávou a necháme chvíli odležet. Drobně nakrájenou ci­buli a česnek zpěníme na oleji, přidáme tymián, usekanou petr­želku, osolené porce kapra, vše podlijeme vínem a pečeme nebo dusíme. Měkké porce vyjmeme. Do šťávy přidáme máslo, smetanu, tymián, usekanou petrželku a necháme přejít va­rem. Porce kapra přeložíme na talí­ře a okolo nalijeme šťávu.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 25.11.03 vloženo
  • 4307x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce kapra
  • citró­nová šťáva
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česne­ku
  • tymián
  • petrželka
  • olej
  • 1 sklenka bílého vína
  • sůl
  • 20 g másla
  • 6 lžic smetany.

Doporučená příloha

  • Podá­váme s brambory a se zelenino­vým salátem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kořeněný kapr na víně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Kořeněný kapr na víně

babi
6360 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Kořeněný kapr na víně

Pepíčku, už běžím pro kapra, který dostanu ve městě koupit kdykoliv, díky zdejší velké čínské populaci. Recept zní výborně ! Ohlásím, jak chutnalo :-)

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Štika na smetaně Štika na smetaně

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz