Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
jolana Korejská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Jablko dobre rozmixujeme alebo postruhame na uplne jemnunko (napr.na detskom struhadielku). Vsetko spolu dobre premiesame. Masko nakrajame na tenucke mansie platky, macame v marinade a ukladame do misy. Zvysnou marinadou zalejeme a nechame odstat aspon dve hodiny. Samozrejme vydrzi v chladnicke nalozene aj zopar dni. Pecieme na panvici na zopar kvapkach oleja. Ku koncu mozeme pridat nakrajane hubky, cuketku na rezance.. por.. mrkvu.. zelenu cibulku....podavame s ryzou/ chlebikom, mozeme podavat aj ako "hamburger".... Alebo si pripravime z muky+sol+ voda cesticko ako na palacinky,hrst zelenu cibulku dlhu asi 15-20 cm dame na panvicu s troskou oleja( dame ju tak aby drzala v hrstke-spolu) ked sa trosku rozpali nalejeme na nu cesticko, polozime masko uz opecene alebo kusok rybky, mozno kusok -zopar rezancov papricky/ feferonky/zelenej papriky/kapie.., zalejeme rozmiesanym vajickom opecieme, obratime opecieme a podavame.. ..tu korejsku pizzu/omeletu mozeme podavat aj bez maska alebo rybky, proste len tak... Dobru chut!
Recept je z kategorií: Hovězí maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Korejske Teriyaki v omelete
2302 příspěvků 7.10.11 10:32
Jolanko, už jsi potkala mistra Kima? Pozdrav stále platí!
Recept je u nás stále aktuální.
5068 příspěvků 25.2.09 00:13
Sylvie, ked uvidim „mistr Kim“ co ma to naucil, tak mu odovzdam pozdrav od teba…;-));))
Minule som videla v dakom cestopisnom filme ako to robia vo svojej vlasti..tie zeleninove boli velkee okruhle asi tych 40 cm aj viac priemer mali, a islo to damam od ruky rychlostou blesku -nestacil jeden sledovat …:)
2302 příspěvků 24.2.09 23:40
Dělala jsem předminulý měsíc, jen jsem zapomněla na komentář. Bohužel jsem udělala maso dřív než amolety a maso mi zmizlo pod rukama. Výborné to bylo!!
6 příspěvků 24.2.09 23:04
do jídel opravdu dávají málo soli, zato jí je hromada ve všech druzích kimči, které se podává ke KAŽDÉMU jídlu (tj. i k snídani). Takže celkově soli snědí stejné množství, jako my.
5068 příspěvků 19.1.08 03:30
Dandi, som velmi rada ze chutilo. V skutocnosti su tie omeletky trosku mensie. Jo a korejci ich takto robia nielen so zelenou cibulkou ale aj s listovym spenatom alebo cinskou kapustou alebo s Kim chi…a ta fotecka je uzasne krasna a som sa usmievala a usmievala.. ty potvoro
…zdravim z mrznucej dialky, krasny vecer a
vikend a pozdrav mi tam tie tvoje chlapiska.. 
Tak nevím jestli měla omeleta takto vypadat, ta cibulka tam není moc vidět, ale to co bylo mezi těstíčkem a vajíčkem bylo moc dobré, voňavé, bez soli, protože já také solím malinko a všechno dohromady bylo perfektní, lepší než pizza , dík za chutnou večeři
5068 příspěvků 16.1.08 14:43
Dandi, tak nech sa dari..ten recept som sa naucila od Mr.Kim, korejsky vierozvestec/kazatel…okrem kazania aj dobre vari, rychlo a chutne. Je zaujimave, ze korejci strasne malo solia alebo vobec. Ked som ho upozornila na niektore jedla ze sol, tak povedal ze netreba, radsej tam supnu chilli papricky/ pastu…alebo rybiu omacku ( co ja nerada, aj Kim Chi robievam bez nej ).
…pekny den…:)
Jo a ta omeletka, ak sa robi nech je tenka asi tak 7mm, proste len trosku sa cvrkne na zelenu cibulku alebo sa ta hrstka cibulky v tom cesticku namaca a supne do panvicky - takto som ocakala cely sporak.. som robila korejsky den a varila rozsafnym stylom ala Mr.Kim…