Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
jolana Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Do preosiatej osolenej muky pridame zltky, cukor, nakysnute kvasnice - miesime, pridame zmaknute maslo a zamiesime. Prikryte nechame vykysnut na teplom mieste. Pripravime plnku: tvaroh, smotanu, sol, vajcia a kopor vymiesame do peny. Mozeme ( a nemusime, ja to robim ) primiesat len zltka a zo snehu vyslahat tuhy sneh a zlahka primiesat. Vykysnute cesto rozdelime na dve casti. Jednu cast cesta dame na vymasteny plech, potrieme plnkou a prikryjeme druhou castou cesta. Vrch cesta potrieme rozhabarkovanym vajcom a v dobre vyhriatej rure pecieme do ruzova. Dobru chut. Pozn.: je dobry aj s feta syr...
Recept je z kategorií: Slané pečivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Koprovy kolac pre milovnikov kopru
5068 příspěvků 4.7.10 18:04
Dag, ten recept je naozaj vdacny… nielenze je kolac chutny ale aj syty. A nenavlhne, nerozblemcava sa. Robievam ho uz desiatky rokov a recept je zo stoloveho kalendara z osemdesiatych rokov. V tych starych kalendaroch „receptovych“ boli fantasticke recepty.
Nech sa dari a chuti a pekny nedelu
Jolano, tohle byl náhodný recept, ale přišel jako na zavolanou. Budu dělat z poloviční dávky protože v Remosce a smíchám tvaroh s Fetou.Jenom kopru mám bohužel málo. Nějak se mi nedaří.
Večer, až se trochu ochladí to bude ke sklence vína báječné.
5068 příspěvků 3.6.10 15:44
pridane foto
tvaroh+ smotana zakysana a nie sladka,
do muky masla trochu viac a kolac je potrety mliekom a nie vajcom ..;)