Recept Kološvárské zelí podruhé

Pepino Maďarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Na polovině sádla orestujeme překrájené zelí a propláchnutou rýží. Podlijeme vodou, osolíme, podle chuti osladíme cukrem a dusíme doměkka. Na druhé polovině sádla orestujeme nakrájenou cibuli a mleté maso, dochutíme solí a mletou paprikou a krátce podusíme. Do ohnivzdorné nádoby klademe po vrstvách zelí, na kostičky nakrájenou klobásu a mleté maso. Zalijeme kysanou smetanou, přikryjeme a necháme dusit v troubě asi půl hodiny.

Recept je z kategorií: Zeleninová jídla

Nahlásit recept

  • 14.04.02 vloženo
  • 13710x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g mleté vepřové plece
  • 200 g vepřové klobásy
  • 1 kg kysaného zelí
  • 100 g rýže
  • 1 cibule
  • 80 g sádla
  • 2 dl zakysané smetany
  • cukr
  • sladká paprika
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kološvárské zelí podruhé

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Kološvárské zelí podruhé

Mirina
3 příspěvky 25.1.09 03:43
Re: Kološvárské zelí podruhé

Skúste mleté mäso nahradiť naklepanými orestovanými rezňami z bravčového mäsa.Výsledkom budú akoby zapekané rezne. Už to nebude jedlo „čo dom dal“.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz