Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pepino Maďarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na polovině sádla orestujeme překrájené zelí a propláchnutou rýží. Podlijeme vodou, osolíme, podle chuti osladíme cukrem a dusíme doměkka. Na druhé polovině sádla orestujeme nakrájenou cibuli a mleté maso, dochutíme solí a mletou paprikou a krátce podusíme. Do ohnivzdorné nádoby klademe po vrstvách zelí, na kostičky nakrájenou klobásu a mleté maso. Zalijeme kysanou smetanou, přikryjeme a necháme dusit v troubě asi půl hodiny.
Recept je z kategorií: Zeleninová jídla
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kološvárské zelí podruhé
3 příspěvky 25.1.09 03:43
Skúste mleté mäso nahradiť naklepanými orestovanými rezňami z bravčového mäsa.Výsledkom budú akoby zapekané rezne. Už to nebude jedlo „čo dom dal“.