Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
danda Čínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Velká čínská kuchařka 2003 www.svojtka.cz
Koleno očistíme, odstraníme všechny chloupky. Rozdělíme na velké kusy a vykostíme. Maso na chvíli vložíme do vroucí vody. Přidáme trochu sójové omáčky. Ve woku rozpálíme olej. Koleno v něm osmahneme zlatohněda. Vyndáme a osušíme. Do woku dolijeme trochu oleje, přidáme přísady. Rychle zamícháme. Přidáme bujon a maso, necháme vařit na mírném ohni 1 hodinu. Maso vyndáme z woku a na 10 minut odložíme. Šťávu z kolena přelijeme do jiné nádoby a uchováme. Koleno dáme na mísu, kůží dolů. Sušené nakládané pekingské zelí smažíme na sezamovém oleji za stálého míchání. Přidáme šťávu z masa, maizenovou pastu a cibulku, promícháme. Omáčkou polijeme koleno. Kolečka mrkve a ředkve smažíme 3 minuty, stále míchajíce. Pokrm ozdobíme kolečky zeleniny. Ke kolenu můžeme podávat špenát. "foto":http://muj.labuznik.com/zaznam_denicku.php?c=5003&l=Danda
Recept je z kategorií: Dušené vepřové maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Koleno Tchunh-pcho
505 příspěvků 26.11.09 01:24
Než jsem před časem dandě prozradila zdroj, měli u Svojtky v prodejně pět posledních kusů.
Omlouvám se, modrání odkazu mi nešlo, mrkni se na odkaz
http://www.svojtka.cz/index.php?…
Třeba mají ještě nějaký kousek volný.
Velká čínská kuchařka se jmenuje, v roce 2003 ji vydal Svojtka, ale nevím jestli se dá momentálně ještě někde koupit.
38 příspěvků 23.11.09 15:09
Recept vypadá náramně,akorát nevím co to zelí, v životě jsem o něm neslyšela. Ale určitě to zkusím a ještě by mě fakt zajímalo, jaká kuchařka je moc príma!
byla to včerejší rychlovka, zcela nenadálá, protože ty chlapský ovary už nemůůůžu
, takže sušené zelí jsem neměla, nikdy jsem
ho vlastně ani neviděla, ani nevím jestli se dá koupit, možná v Praze
v tržnici nebo na netu, ale příště bych ho nahradila pekingským zelím,
asi 

Ta kuchařka je moc príma
505 příspěvků 22.11.09 14:50
fotka v tvém deníčku je mnohem krásnější a lákavější, než mají v kuchařce. Jak jsi zvládla to „sušené nakládané pekingské zelí“. Jsou ho jen 2 lžičky, tak jsi improvizovala, co
? AG