Recept Koláč z mletého masa s rajčaty

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Koláč z mletého masa s rajčaty

Postup

1.Cibuli oloupeme a poseká­me. Žemle namočíme, vymač­káme a promícháme s mletým masem, vejci, strouhankou a cibulí. Vmícháme oloupaný a posekaný česnek. Omyjeme kerblik, otrháme lístky, 1l4 od­ložíme a zbylé rovněž vmíchá­me do mletého masa. Oso­líme, opepříme a okořeníme hořčicí a paprikou. 2. Rajčata oloupeme a stejně jako gorgonzolu nakrájíme na plátky. Troubu předehřejeme na 175 °C. Zapékací formu vy­mažeme a dáme do ní polovi­nu masa. Pokryjeme 2/3 gor­gonzoly a polovinou rajčat. Poklademe druhou polovinou masa a zakryjeme zbylými raj­čaty a sýrem.

Recept je z kategorií: Mleté maso

Nahlásit recept

  • 22.08.02 vloženo
  • 4308x zobrazeno

Čas přípravy

  • 70 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2 cibule
  • 2 žemle z předchozího dne
  • 1 kg mletého masa
  • 4 vejce
  • 2 lžíce strouhanky
  • 1 stroužek česneku
  • 1 svazek kerblíku
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžíce hořčice
  • mletá sladká paprika
  • 4 masitá rajčata
  • 250 g gor­gonzoly (plísňového sýra)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Koláč z mletého masa s rajčaty

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Česnečka podle šéfkuchaře

Nejlepší recepty

Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Chléb s celerem Chléb s celerem
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz