Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Sněhurka Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Formu o průměru asi 20 cm vyložte těstem. Pomašlujte dobře máslem. 2. Vymačkejte ze špenátu lžící vodu a poté z něj vytvarujte malé kuličky, které rovnoměrně pokládejte na těsto. 3. Smíchejte vejce, Creme fraiche a ricottu, dochuťte solí a pepřem a nalijte na těsto. 4. Zbývající máslo zahřejte na pánvi a orestujte nakrájenou papriku, asi 4 – 5 minut. Potom proužky rozložte na náplň. 5. Nakonec posypte koláč piniovými oříšky. Pečte v předehřáté troubě, při 190 °C asi 20 – 25 minut, až je náplň „pevná“ a povrch koláče je zlatový. Ihned servírujte.
Recept je z kategorií: Bezmasá jídla
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Koláč se špenátem a ricottou (pro Dendu)
446 příspěvků 25.1.09 03:43
Dendulo, pošlu i obrázky, tak vydrž!
213 příspěvků 25.1.09 03:43
Filo uz je v mrazaku… ted se jen rozhodnout, co vlastne budu delat driv, z tech vsech super receptu, co jsi mi napsala. Dikyyyyy