Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník Terrinka02 Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Uzený bůček nakrájíme na kostičky, osmahneme na suché pánvi a necháme vychladnout. Listové těsto si připravíme tak, aby se hezky vešlo do vymazané formy a dáme na něj připravené uzené na které dáme kousky másla. Dáme péct do horké trouby a mezitím ušleháme vejce se smetanou do pěny,přidáme koření,vmícháme sýr a jemně nakrájená rajčata. Toto těstíčko přidáme na uzené po 20 min. pečení,troubu stáhneme na méně teploty a dalších 20 min. dopečeme dozlatova. Krájíme jako dortík. Docela vhodné na blížící se Velikonoční svátky!
Recept je z kategorií: Uzené maso
dobré vínko
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Koláč od Alaina Delona
6 příspěvků 25.1.09 03:43
Místo uzeného bůčku jsem dala vařené uzené maso,přidala jsem nasekanou petrželku,pažitku a medvědí česnek.Je to perfektní.
1113 příspěvků 25.1.09 03:43
To máš Bali pravdu a některé to mají dokonce za „koníčka“- jako já, ale bez té hvězdy ha,ha.
1254 příspěvků 25.1.09 03:43
Terri, i hvězdy vaří!
1113 příspěvků 25.1.09 03:43
Bali,to je jasný,že taková hvězda to nedělá,ale má na to ženský a nebo vlastní najatou kuchařku. Je zřejmé, že mu ty masové koláče chutnají- asi na nich ujíždí, když ten recept rozdává jak jezdí světem. Asi bude labužník!?
1254 příspěvků 25.1.09 03:43
i když tady toho masa je opravdu nějak moc, na poměr k ostatním ingrediencím by mělo stačit tak 200 g.
1254 příspěvků 25.1.09 03:43
a proč by se necpal? Je to recept na slaný koláč, které jsou ve Francii velmi oblíbené
Už vidím Delona jak si dělá své vlastní těsto, a proč by nejedl bůček?
Neumím si představit, že by A.Delon cpal do svého teříšku uzený bůček a koupené listové těsto.