Recept Kokosový skopový kebab

Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Předehřejte gril na střední teplotu. Do velké misky dejte mleté skopové maso, rajčatový protlak, kokos, římský kmín, koriandr, petržel, citrón nebo citrónovou šťávu a podle chuti černý pepř, řádně promíchejte. Z této směsi uhněťte kuličky velikosti vlašských ořechů a napichujte je na špejle lehce potřené olejem. Mezi kuličkami nechávejte mezery. Za občasného obracení grilujte asi 15 minut, než kuličky zhnědnou a dobře se propečou.

Recept je z kategorií: Skopové maso

Nahlásit recept

  • 07.03.07 vloženo
  • 4984x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • Kuličky mletého skopového masa řádně okořeněné římským kmínem, čerstvými bylinkami a citrónovou šťávou, opečené na grilu do zlatova a do křupava. Dobrý předkrm pro povzbuzení chuti, velmi populární mezi dětmi.
  • 500 g libového skopového masa
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • 3 lžíce sušeného kokosu
  • 1 lžička mletého římského kmínu
  • 2 lžíce nakrájeného čerstvého koriandru
  • 3 lžíce nakrájené čerstvé petržele
  • 3 lžíce citrónové šťávy
  • čerstvě umletý černý pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kokosový skopový kebab

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz