Recept Kočárový salát

babi Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Očistit fazolky, na chvíli je povařit, ponořit je do ledové vody a nechat okapat. Rozkrojit je vpůli. Nakrájet salám na malé kostičky, nakrájet oloupaný okurek na tenké plátky. Nakrájet vejce na plátky. Rozkrojit oloupanou cibuli na 1/4 a ty nakrájet na tenké plátky. Nakrájet papriku na tenké proužky. Naskládat podle barev všechnu zeleninu do skleněné mísy, nahoru položit vejce a zalít vše zálivkou. (Všechny ingredience pro zálivku smíchat dohromady.)

Recept je z kategorií: Zeleninové saláty

Nahlásit recept

  • 18.05.03 vloženo
  • 4373x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250g jemného, měkkého salámu, na silné plátky nakrájeného
  • 300g zelených fazolek
  • 2 vejce na tvrdo uvařená
  • 1 okurek
  • 1 cibule, pokud možno červená
  • 1 červená paprika
  • Zálivka:
  • 125ml polotučné kyselé smetany
  • 1 lžíce majonézy
  • ocet podle chuti
  • cukr podle chuti
  • sůl a pepř podle chuti
  • 2 svazečky pažitky, nastříhané pomocí nůžek na malé kousky

Doporučená příloha

  • Křupavé pečivo.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kočárový salát

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Rizoto s batáty

Nejlepší recepty

Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz