Recept Knoflíky k Velikonocům

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na masovém strojku umeleme skopové a bůček. Přidáme žemle namočené v mléce a vymačkané, vejce, žloutky a ochutíme solí a pepřem. Dobře promícháme. Z hmoty tvarujeme malé bochánky, které obalujeme v rozšlehaném vejci a strouhance. Smažíme je do zlatova na rozpáleném oleji. Podáváme s bramborovou kaší ozdobenou ředkvičkou, nebo brambory a kopřivovým špenátem.

Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku

Nahlásit recept

  • 10.03.07 vloženo
  • 3066x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g skopového bez kosti
  • 200 g uzeného bůčku
  • 2 pokrájené žemle
  • 2 dl mléka
  • 1 vejce
  • 3 žloutky
  • mletý pepř a sůl dle chuti
  • 1 vejce a strouhanka na obalení
  • olej na smažení

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Knoflíky k Velikonocům

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Brambory zapečené s brynzou

Nejlepší recepty

Hruškový koláč Hruškový koláč
Kuře na medu Kuře na medu
Chléb s celerem Chléb s celerem
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz