Recept Knoflíky k Velikonocům

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na masovém strojku umeleme skopové a bůček. Přidáme žemle namočené v mléce a vymačkané, vejce, žloutky a ochutíme solí a pepřem. Dobře promícháme. Z hmoty tvarujeme malé bochánky, které obalujeme v rozšlehaném vejci a strouhance. Smažíme je do zlatova na rozpáleném oleji. Podáváme s bramborovou kaší ozdobenou ředkvičkou, nebo brambory a kopřivovým špenátem.

Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku

Nahlásit recept

  • 10.03.07 vloženo
  • 3001x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g skopového bez kosti
  • 200 g uzeného bůčku
  • 2 pokrájené žemle
  • 2 dl mléka
  • 1 vejce
  • 3 žloutky
  • mletý pepř a sůl dle chuti
  • 1 vejce a strouhanka na obalení
  • olej na smažení

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Knoflíky k Velikonocům

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pečený bůček s blumami

Nejlepší recepty

Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Reveňový koláč Reveňový koláč
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz