Recept Klokaní maso s Chilli Plum omáčkou

possum Australská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Máslo rozpustíme a přidáme zázvor, chilli a česnek. Povaříme 1 min. Přidáme cukr, ocet a rozmačkané, scezené, švestky. Mícháme do varu, potom zvolna vaříme 5 min. Přidáme máslo a mícháme až se rozpustí. V pánvi rozehřejeme olej a opečeme maso po obou stranách. Necháme na horkém talíři 2 min. odpočinout a přelejeme omáčkou.

Recept je z kategorií: Zvěřina

Nahlásit recept

  • 05.02.05 vloženo
  • 11411x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • klokaní maso (třeba filety)
  • 1 PL oleje.
  • Na omáčku:
  • 30 g másla
  • 1 PL jemně nasekaného zázvoru
  • podle chuti jemně nasekaného chilli
  • 1 stroužek utřeného česneku
  • 1/4 hrnku cukru
  • 1/4 hrnku octu
  • 425 g švestkového (červené švestky) kompotu
  • 20 g másla na víc.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Klokaní maso s Chilli Plum omáčkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Karbanátky Karbanátky
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz