Recept Klokaní maso s Chilli Plum omáčkou

possum Australská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Máslo rozpustíme a přidáme zázvor, chilli a česnek. Povaříme 1 min. Přidáme cukr, ocet a rozmačkané, scezené, švestky. Mícháme do varu, potom zvolna vaříme 5 min. Přidáme máslo a mícháme až se rozpustí. V pánvi rozehřejeme olej a opečeme maso po obou stranách. Necháme na horkém talíři 2 min. odpočinout a přelejeme omáčkou.

Recept je z kategorií: Zvěřina

Nahlásit recept

  • 05.02.05 vloženo
  • 11523x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • klokaní maso (třeba filety)
  • 1 PL oleje.
  • Na omáčku:
  • 30 g másla
  • 1 PL jemně nasekaného zázvoru
  • podle chuti jemně nasekaného chilli
  • 1 stroužek utřeného česneku
  • 1/4 hrnku cukru
  • 1/4 hrnku octu
  • 425 g švestkového (červené švestky) kompotu
  • 20 g másla na víc.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Klokaní maso s Chilli Plum omáčkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz