Recept Kloboučkové ďobance

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Žampiony očistíme, nožičky vydloubneme /ty zpracujeme jinak/ a do každého kloboučku dáme kolečko čabajky, když se chceme rozmazlovat a nebo jiné klobásy. Na klobásu dáme kostičku sýru- eidam, gouda nebo dle oblíbenostii i jiný, velikost sýru přizpůsobíme, aby nám nevytékal a každý klobouček omotáme plátkem slaniny. Spíchneme párátkem a dáme do pekáčku vyloženého pečícím papírem zapéci do trouby. Podle velikosti žampionů pečeme 20 - 30 minut ve vyhřáté troubě, zpočátku zakryté, aby dříve změkly a odkryté a vrchním horkovzduchem, kvůli barvičce. Dobrou chuť.

Recept je z kategorií: Chuťovky

Nahlásit recept

  • 01.03.07 vloženo
  • 2491x zobrazeno

Ingredience

  • hlavičky žampionů
  • klobása
  • tvrdý sýr
  • slanina

Doporučená příloha

  • pečivo a k pití pivo nebo vínko

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kloboučkové ďobance

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz