Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
V misce našlehat vejce, smetanu, vanilku, skořici, oříšek a sůl. Dát stranou. Poskládat chleby vedle sebe na mělký plech, nalít vaječnou směs na ně a nechat namočené po 10min. Obrátit a nechat dalších 10min. namočené. Předehřát troubu na 120 stupňůC. Položit mřížku na plech a dát stranou. Rozehřát 2 lžice másla, 2 lžice oleje na pánvi na středním ohni. osmažit polovinu chlebů do zlatově hněda, 2-3min. na každé straně. Dát na mřížku, přendat do trouby a udržovat teplé, než se usmaží zbytek toustů na zbývajícím másle a oleji. Udržovat teplé do podávání. Podávat s javorovým sirupem, nebo medem, chcete-li.
Recept je z kategorií: Topinky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Klasický francouzský toust
tak vidíš, už můžeš začít zítřejší snídani
361 příspěvků 25.1.09 03:43
To je ono. Javorového sirupu mám doma, že nevím co s ním. Stejně jako piniová jádra.