Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso opečte na pánvi do hněda. Dejte je do pomalého hrnce (bez tuku), přidejte ostatní ingredience kromě Maizeny a vody. Promíchejte, zakryjte pokličkou a vařte na LOW 6-7 hodin nebo na HIGH asi polovinu této doby. Asi 15 minut před dovařením zapněte hrnec na HIGH. Maizenu rozmíchejte ve vodě, nalejte ji do hrnce, promíchejte a dovařte. Při podávání posypte strouhaným sýrem.
Recept je z kategorií: Hlavní jídlo Hovězí maso Maso
Chléb, housky, bageta ale i rýže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Klasické čili v pomalém hrnci
717 příspěvků 16.10.12 10:11
Podle obrázku toho moc nepoznás. Vyzkousej a potom rozhodni. Spiser.
521 příspěvků 15.10.12 16:27
Nevim, tohle je spis nejaka rajska polivka, nez chili…
Fazole a vůbec všechno co se slévá také proplachuji. Když se dívám na Jamie Oliver jak to tam nalije vše, naskočí mi husí kůže
No, nerad se s někým porovnávám, a s tým oným ani náhodou


Píši „možná“, protože s PH nemám ani
nejmenší zkušenost

Také když slévám, tak proplachuji
Ale konkrétně u „čili“ jsem se časem dopracoval k tomu, že neslévám a ani neproplachuji,,, ale já je vařím KLASICKY
Možnáže, kdyby tady autor nesléval a neproplachoval, tak nemusel zahušťovat škrobem
4813 příspěvků 14.10.12 02:28
Jeníku, díky tvým receptům používám Pomalý hrnec více než kdy před tím.
Dává to člověku jakousi volnost…hodina sem, hodina tam…
S nějakým časovačem se neobtěžuji. Jsem velkým příznivcem takzvaného Slow food.
Nemluvím jen o Pomalém hrnci, ale také o pečení v troubě nebo v mikrovlnce.
Předevčírem jsem uvařila Chilli con carne tradičním způsobem (na sporáku). Teď čeká v ledničce na dnašní návštěvu.
Jen bych chtěla podotknout že na 500 gr masa se mi zdají dvě konzervy rajčat a dvě konzervy fazolí skoro hodně, ale proti gustu…
Já bych množství masa zdvojnásobila.
Fazole a vůbec všechno co se slévá také proplachuji. Když se dívám na Jamie Oliver jak to tam nalije vše, naskočí mi husí kůže
Příště použiji tvůj recept.