Recept Khobztajine - alzirsky chleb Pra
Jasmina Ben Africká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Úvod
Tento chleb se dela casto v alzirsku / maji hodne druhu chlebu / je to rychle a i velice chutne . Pece se vetsinou na suche panvi z obou stran .
Postup
Suche prisady smichame a nalijeme olej , ktery dukladne zapracujeme , aby obalil kazde zrnicko - promneme mezi rukama . Pak pridame vodu a vypracujeme testo. Nechame chvilku odlezet.Nechavam asi 35 minut. Z testa udelame 4 placky . Placku dame na suchou panev a propichame vidlickou. Upeceme. Skladujeme v uterce. Z toho mnozstvi jsou cca 4 placky. Ale muzete delat i mensi ozdobne tvary ....
Recept je z kategorií: Bezmasá jídla
- 26.07.14 vloženo
- 3113x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 2 hrnky semoliny / semolina je krupice /
- 1 a pul hrnku hladke mouky
- 1/2 hrnku oleje
- 2 lzicky soli
- 1 a pul lzicky instantniho drozdi
- trochu prasku do peciva /1/4 lzicky staci/
- 1 hrnek vlazne vody /cca/
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Khobztajine - alzirsky chleb
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Khobztajine - alzirsky chleb