Recept Kežmarské roštěnky

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Roštěnky naklepeme osolíme, opepříme, poprášíme moukou a na rozpáleném sádle opečeme po obou stranách. Maso vyjmeme do výpeku přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme, přidáme protlak, papriku podlijeme vodou, promícháme, vrátíme maso a dusíme doměkka. Maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, podlijeme 0,5 l smetany a povaříme. Zdobíme opečenou klobásou a šlehačkou.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 14.03.02 vloženo
  • 3741x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g roštěnek
  • 150 g cibule
  • 200 g spišské klobásy
  • 100 g sádla
  • 50 g rajského protlaku
  • 0,5 l smetany ke šlehání
  • lžičku mleté papriky a hladké mouky
  • sůl
  • pepř

Doporučená příloha

  • Podáváme s opečenými brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kežmarské roštěnky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz