Recept Kežmarské roštěnky

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Roštěnky naklepeme osolíme, opepříme, poprášíme moukou a na rozpáleném sádle opečeme po obou stranách. Maso vyjmeme do výpeku přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme, přidáme protlak, papriku podlijeme vodou, promícháme, vrátíme maso a dusíme doměkka. Maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, podlijeme 0,5 l smetany a povaříme. Zdobíme opečenou klobásou a šlehačkou.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 14.03.02 vloženo
  • 3897x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g roštěnek
  • 150 g cibule
  • 200 g spišské klobásy
  • 100 g sádla
  • 50 g rajského protlaku
  • 0,5 l smetany ke šlehání
  • lžičku mleté papriky a hladké mouky
  • sůl
  • pepř

Doporučená příloha

  • Podáváme s opečenými brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kežmarské roštěnky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz