Recept Kedlubny plněné kuřecími játry

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Kedlubny oloupeme, odkrojíme vršky, vydlabeme a uvaříme v osolené vodě nebo vývaru. Slaninu a cibuli nakrájíme a na oleji osmahneme dorůžova. Přidáme nakrájená játra, žampiony, protlak a restujeme asi 5 minut. Potom přilijeme víno, osolíme, okořeníme a krátce zredukujeme. Naplníme uvařené teplé kedlubny a ihned podáváme.

Recept je z kategorií: Kuřecí maso

Nahlásit recept

  • 05.03.02 vloženo
  • 2466x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 kedlubny
  • 400 g kuřecích jater
  • 100 g slaniny
  • 100 g žampionů
  • 1 cibule
  • 1 lžíce oleje
  • 0,5 dl červeného vína
  • 1 lžička rajského protlaku
  • sůl
  • pepř
  • rozmarýn

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kedlubny plněné kuřecími játry

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz