Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník Terrinka02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Kedlubny jen omyjeme neloupáme a upečeme je tak v horké troubě do měkka. Po vyndání je necháme prochladnout a troubu necháme zapnutou. Až kedlubny vychladnou, aby nás nespálily, tak je teprve oloupáme a vykrájíme střed- použijeme ho třeba do polévky. Na části másla zpěníme drobně pokrájenou cibuli, hříbky, nebo směs hub necháme okapat a nakrájíme vše smícháme dohromady a posolíme dle chuti. Touto směsí naplníme kedlubny, naskládáme do pekáčku, poklademe je máslem, zakryjeme pokličkou, nebo alobalem a zapečeme.Tak po 15 minutách přidáme kysanou smetanu a ještě necháme v troubě zrůžovět. Můžeme udělat i z čerstvých hub, ale ty po pokrájení chvíli podusíme na té zpěněné cibulce a pak je pokapeme citronem. Můžete si na plnění změnit i zeleninu, pokud kedlubny nemusíte. Takto je to moc dobré, alespoň mi jsme si pochutnali! Dobrou chuť! Už rostou!!! Evropské dobroty.
Recept je z kategorií: Bezmasá jídla
pečené brambory, bramborová kaše ap.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kedlubny plněné hříbky