Recept Kedlubnové zelí
Sarah Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Kedlubny nahrubo nastrouháme, vložíme na drobně nakrájenou, na oleji zpěněnou cibuli, přidáme sůl, víno, několik lžic vody a dusíme, až změkne a téměř všechna tekutina se odpaří. Zelí osladíme, okyselíme a necháme přejít varem.
Recept je z kategorií: Zeleninové přílohy
- 79549x zobrazeno
Čas přípravy
- 30 min.
Počet porcí
- 3 porce
Ingredience
- 2 kedlubny
- 1 malá cibule
- 1 lžička oleje
- 2 lžíce bílého vína
- cukr, ocet, sůl
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku16.5.16 15:51
Vyzkoušeno loni z kedlubny (gigant) a dnes jsem vyzkoušela
z tuřínu…
Plný počet hvězdiček za původní recept a kdyby to šlo, dám i více - za
inspiraci k tomu tuřínovému.
Chuťově je tam nepatrný rozdíl, ale tuřín je rychleji měkký.
Diskuse k receptu Kedlubnové zelí
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Kedlubnové zelí
5 příspěvků 22.7.12 23:06
Tak jsem dnes vyzkoušela a musím říct, že pecka… téměř k nerozeznání od normálního zelí
Akorát jsem tam nedávala víno, páč doma
nebylo 
97 příspěvků 25.1.09 03:43
Bez toho vína toto zelí dělávám často. A nejen z kedluben. Z cukety je ještě mnohem lepší!
tohle jsme také dělávali, a to z gigantů (kradených…
…a bylo to moc dobré, od originálního zelí
k nerozeznání…jen jsem tam nedávala to víno…