Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
marmelada Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Cibuli nakrájíme na podélné proužky, maso a papriky také na proužky. Na pánvi na oleji osmahneme cibuli. Když změkne a místy zrůžoví, přednáme ji do pomalého hrnce. Poté na pánvi osmahneme podobně i maso a opět přendáme do pomalého hrnce. Přidáme kyselé okurky a kozí rohy nakrájené na proužky. Dále přidáme sůl a koření a kečup. Pánev po pečení vypláchneme vodou a vlijeme do hrnce. Směs by měla být zalita asi do 3/4 výšky. Vaříme na hihg asi 3 hodiny. Pokud chceme hustší šťávu, rozmícháme mouku v troše vody a vlijeme do hotové směsi, promícháme a necháme ještě asi půl hodiny vařit.
Recept je z kategorií: Prsa
hranolky, rýže, chléb
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Katův šleh v pomalém hrnci
1642 příspěvků 25.1.09 03:43
Opravila jsem recept, použila jsem nakládané kozí rohy. Recept je tady
Zeptal jsem se seznamu.cz a výsledek je TADY .
109 příspěvků 25.1.09 03:43
Můžu se zeptat? Co jsou kozí rohy?