Recept Katalánské hovězí

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Hovězí maso nakrájíme na kostky a opečeme na oleji. Přidáme nakrájenou cibuli a pokrájenou kořenovou zeleninu, slaninu, bobkový list a koření. Všechno promícháme, přidáme kečup a podusíme. Když je maso měkké, vyjmeme ho z pánve, šťávu zahustíme moukou, přidáme víno a omáčku nalijeme na hotové maso.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 06.03.07 vloženo
  • 3352x zobrazeno

Ingredience

  • 500 g hovězího masa
  • 1 cibule
  • 100 g kořenové zeleniny (petržel, mrkev, celer)
  • 50 g anglické slaniny
  • bobkový list, sůl, pepř
  • kečup
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 2 dl červeného vína
  • olej

Doporučená příloha

  • Podávejte s vařenými brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Katalánské hovězí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pečený bůček s blumami

Nejlepší recepty

Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz