Recept Katalánské hovězí

Ma-rie Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Hovězí maso nakrájíme na kostky a opečeme na oleji. Přidáme nakrájenou cibuli a pokrájenou kořenovou zeleninu, slaninu, bobkový list a koření. Všechno promícháme, přidáme kečup a podusíme. Když je maso měkké, vyjmeme ho z pánve, šťávu zahustíme moukou, přidáme víno a omáčku nalijeme na hotové maso.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 06.03.07 vloženo
  • 3916x zobrazeno

Ingredience

  • 500 g hovězího masa
  • 1 cibule
  • 100 g kořenové zeleniny (petržel, mrkev, celer)
  • 50 g anglické slaniny
  • bobkový list, sůl, pepř
  • kečup
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 2 dl červeného vína
  • olej

Doporučená příloha

  • Podávejte s vařenými brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Katalánské hovězí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Sýrový bramborák

Nejlepší recepty

Jahodový pohár Jahodový pohár
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz