Recept Kastrůlek který udělal New Orleans slavným..

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Přebrat a oprat fazole. Do varu přivéct 1.5 litru vody a vhodit tam fazole. Povařit je po jednu minutu a dát je stranou aby zchladly. Na tuku osmažit cibuli do měkka. Přidat k ni fazole (i s vodou), česnek, koleno, bobkový list, rajčata, sůl a pepř. Vše vařit tak 2 1/2 - 3 hodiny. Vyjmout koleno, odkrájet maso a přidat ho k fazolím. Přidat oregáno. Podávat na hlubokých talířích kam jsme naporcovali uvařenou rýži. TIP: Posekaná jarní cibulka je výborná na posypání pokrmu. Použijete-li klobásy, tak ty nevařte déle než hodinu.

Recept je z kategorií: Uzenářské výrobky

Nahlásit recept

  • 24.11.06 vloženo
  • 3590x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g suchých červených fazolí
  • 2 lžíce sádla, nebo pokrmového tuku
  • 2-4 stroužky česneku na plátky nakrájeného
  • 1/4 lžičky červené pálivé papriky nebo podle chuti
  • 1/2 lžičky mletého oregána
  • 1 velké vepřové koleno, nebo 4 klobásy
  • 1 velká cibule na drobno posekaná
  • 1 lžička soli, nebo podle chuti
  • 1 malý bobkový list
  • 2 velká uzrálá rajčata, nebo z konzervy
  • 4 porce uvařené rýže

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kastrůlek který udělal New Orleans slavným..

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Karbanátky Karbanátky
Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz