Recept Karlova oblíbená pečeně

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vepřovou pečeni potřeme pastou z rozstrouhané cibule smíchané s rozmarýnem, pepřem, strouhaným muškátovým oříškem a solí. Můžeme též udělat nožem do masa otvory a vetřít do nich trochu pasty. Podlijeme a pečeme zprvu přiklopené, později na pekáčku bez pokličky, aby maso zčervenalo. Šťávu můžeme zaprášit lžící mouky a zředit vodou podle potřeby. Podáváme s dušenou zeleninou nebo s čerstvými saláty a s brambory či s rýží.

Recept je z kategorií: Pečené a zapečené vepřové plátky


Reklama

Nahlásit recept

  • 18.11.07 vloženo
  • 3931x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1,5 hod.

Ingredience

  • 1000g libové vepřové pečínky
  • 1 lžička drceného rozmarýnu
  • trochu pepře
  • špetka muškátového oříšku
  • 1 strouhaná cibule, sůl

Doporučená příloha

  • chlazené pivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Karlova oblíbená pečeně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Květáková polévka Květáková polévka
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz