Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Levné bezmasé vaječné jídlo.
Cibuli nakrájejte na kostičky. V kastrolu rozehřejte máslo a na něm opečte cibuli do sklovata. Do kastrolu přidejte karí a mouku, krátce orestujte, zalejte vývarem a vařte za občasného zamíchání mírným varem asi 7 minut. Smetanu rozmíchejte se žloutkem, kastrol s omáčkou odstavte z tepla a smetanu se žloutkem vmíchejte do kastrolu. Ohřejte, ale vařit už nesmí! Ochuťte solí, cukrem a evt. trochou karí. Vejce rozpůlte a vložte je do omáčky.
Recept je z kategorií: Bezmasá jídla Hlavní jídlo Teplé předkrmy
Placky, rýže, brambory nebo chléb či bageta…
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
19.6.13 15:31
Jednoduché, nenáročné a moc dobré…
Líbí se mi Uvaření se již líbí 5 labužníkůmOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Karí vejce