Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
daduuja Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
zdroj: internet atp …
Sírovec nakrájíme na kousky a povaříme 10 minut v masovém vývaru. Vychladlý a oschlý umeleme, přidáme najemno nakrájenou a osmaženou cibuli, vejce, česnek, sůl, pepř, podle chuti majoránku, zelené bylinky (drcený kmín, mletou papriku ... ) a s troškou hladké mouky a strouhanky promícháme. Z vytvořené ochucené hmoty tvoříme karbanátky a smažíme dozlatova na oleji. Přílohu jsem si půjčila od Michala Vitáska https://www.labuznik.cz/recept/odhlehcene-karbanatky-s-fazolkami/. Fazolky jsou moc dobré a k houbovému karbanátku ladí :-)
Recept je z kategorií: Houby
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Karbanátky ze sírovce
1150 příspěvků 22.9.15 13:27
Svato
, taky jsem dala do mrazáku, ale teď
se těším až dozrajou matesy ze sírovce.

Na Dub vzpomínám, ale snídaně od Andiny mi vypadla, možná to bude tím, že jsem vstávala před obědem
Tyhle vyrostly teď, skoro na podzim, ale po letošním létě se ani nedivím
1439 příspěvků 21.9.15 23:03
Ďakujem za pripomenutie, mám v mrazničke dva pakle sírovca od syna, v lužných lesoch pri Dunaji je ich na jar plno - a spomínaš si, ako ich v „pionierskom tábore“ v Českom Dube pripravila Andina na raňajky? - tam rástli na okraji lesa na čerešni