Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
danda Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Brambory oloupejte, nakrájejte na kostičky a 2 minuty vařte v osolené vodě ochucené 1 lžící octa. Z cuket odstraňte střední část se semínky, nakrájejte je na kostičky a orestujte na tenké vrstvě rozpáleného oleje - 1-2 minuty. Poté je nahrubo rozmixujte a smíchejte s mletým masem. Přimíchejte i nahrubo nakrájenou papriku, 1 lžíci strouhaného sýru, hrstku nasekaných lístků bazalky a opepřete. Z masové směsi vymodelujte kuličky a rozložte je na plech vyložený pečícím papírem potřeným olejem. Přidejte i kostičky brambor a pečte při 190°C asi 25 minut. Po vyjmutí z trouby osolte a podávejte. la Cucina Italiana září 2007
Recept je z kategorií: Mleté maso
Červené, suché, vinné, s lehkým tělem
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Karbanátky se zeleninou a bramborami
to bylo jen takové přátelské popíchnutí z radosti z tvého návratu
, já jinak vařím i dorty 
546 příspěvků 25.1.09 03:43
DÍKY za upozornění na mou nepřesnost; samozřejmě jsem myslel slovo „vaření“ jako symbol veškeré úpravy jídel - vím, že jde o pečení. A taky bych souhlasil s tím, že kuřecí stehenní a prsa půl na půl je dobrá varianta, ale pokud budu mít štěstí, stejně to zkusím s tím telecím…
cookie
, myslím, že budou z kuřecího
velmi dobré, dala bych stehenní a prsa půl na půl
nech si chutnat.
MI_LANE
, tyhle minikarboše
se nevaří, aby jsi z nich neměl karbokaši 
546 příspěvků 25.1.09 03:43
Zdá se mi, že jsem již dlouho nevařil karbanátky, ale tyhle mě tedy zaujaly. Zas mám co zkoušet!!!
253 příspěvků 25.1.09 03:43
To je hezká dietní varianta na českou klasiku. Zkusím, jen asi telecí neseženu, takže bude kuřecí.