Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
lydia Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Trochu smělá, ale velmi dobrá kombinace.
Nasekáme kopr. Cibule oloupeme a nakrájíme na drobno. Polovinu cibule orestujeme na troše oleje. Žemli namočíme ve vodě. Maso smícháme s orestovanou cibulí, přidáme dobře vymačkanou žemli, vmícháme hořčici, 1 pl zakysané smetany, vejce, asi 2/3 nasekaného kopru, osolíme, opepříme a vytvarujeme karbanátky, které opečeme na oleji a odstavíme. Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky, okurky a sušená rajčata také nakrájíme. Na rozpáleném oleji orestujeme zbylou cibuli, přidáme žampiony, zalijeme vínem a necháme zredukovat. Poté zalijeme vývarem. Ve smetaně rozkvedláme maizenu, nalijeme na žampiony a uvedeme do varu. Přidáme karbanátky, stáhneme teplotu a asi 10 minut povaříme. Nakonec vmícháme okurky a sušená rajčata a zbytek nasekaného kopru. Dochutíme a podáváme. Nechte si chutnat.
Recept je z kategorií: Mleté maso
např. nudle
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
7.3.16 13:03
Použila jsem jen hovězí, nepřidávala jsem vejce a housku, jen koření,
kopr, smetanu a hořčici, dělala mini karbošky.
Kombinace kopru, sušených rajčat, kyselých okurek ve spojení se smetanou a
žampiony vypadá opravdu dost divoce - ale je to MOC dobré!!!
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Karbanátky s koprem na žampionech
Lydia, dlouho jsi tu nebyla

Tvé recepty na sladké pečení jsou skvělé, ale tohle vypadá moc doobře, teď jsem přišla z nákupu s kuřetem, ale rozhodně vyzkouším do konce týdne.