Recept Karbanátky dušené

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Mleté maso smícháme s vejcem, jemně nakrájenou cibulí, solí, pepřem a strouhankou. Uděláme malé karbanátky, silné asi 1 cm a opečeme po obou stranách na tuku. Karbanátky vyndáme, zaprášíme hladkou moukou, necháme zasmahnout, pak podlijeme vodou a povaříme. Před podáváním karbanátky ve šťávě prohřejeme.

Další recepty na Karbanátky

Recept je z kategorií: Mleté maso

Nahlásit recept

  • 5630x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500g mletého masa
  • 1 cibule
  • 1 vejce
  • 2 lžíce strouhanky
  • 2 lžíce mouky
  • sůl
  • pepř
  • hladká mouka
  • olej na smažení

Doporučená příloha

  • Vhodné přílohy: vařené brambory, rýže.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Karbanátky dušené

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Mrkvový salát Mrkvový salát
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Kuře na medu Kuře na medu
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz