Recept Karasova masojedlíková bábovka

penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Koleno a nožičky vaříme s kořenovou zeleninou, cibulí a kořením doměkka (*nejlépe 90 minut v tlakovém hrnci*). Slejeme zvlášť vývar, maso obereme a nakrájíme na kousky. Kůži jemně nasekáme (*jen polovinu*). Zvlášť uvaříme játra v bujonu (*asi 10 minut*) a také nakrájíme. Přecedíme vývar a dáme do něho maso. Dokořeníme solí a pepřem a vaříme ještě 30 minut. Přidáme vodu, aby vznikla hustá polévka. Horké nalijeme do bábovkové formy. Čerpáno z předvolební kuchařky Vařte s Klidnou silou (2006).

Recept je z kategorií: Zabijačkové speciality

Nahlásit recept

  • 03.06.06 vloženo
  • 3567x zobrazeno

Ingredience

  • 1 vepřové koleno
  • 4 vepřové nožičky
  • 300 g vepřových jater
  • 2 cibule
  • 1 petržel
  • 1 mrkev
  • sůl
  • pepř
  • majoránka
  • nové koření
  • 2 bobkové listy
  • masox.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Karasova masojedlíková bábovka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Houbová smaženice Houbová smaženice
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz