Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Koleno a nožičky vaříme s kořenovou zeleninou, cibulí a kořením doměkka (*nejlépe 90 minut v tlakovém hrnci*). Slejeme zvlášť vývar, maso obereme a nakrájíme na kousky. Kůži jemně nasekáme (*jen polovinu*). Zvlášť uvaříme játra v bujonu (*asi 10 minut*) a také nakrájíme. Přecedíme vývar a dáme do něho maso. Dokořeníme solí a pepřem a vaříme ještě 30 minut. Přidáme vodu, aby vznikla hustá polévka. Horké nalijeme do bábovkové formy. Čerpáno z předvolební kuchařky Vařte s Klidnou silou (2006).
Recept je z kategorií: Zabijačkové speciality
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Karasova masojedlíková bábovka