Recept Karasova masojedlíková bábovka

penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Koleno a nožičky vaříme s kořenovou zeleninou, cibulí a kořením doměkka (*nejlépe 90 minut v tlakovém hrnci*). Slejeme zvlášť vývar, maso obereme a nakrájíme na kousky. Kůži jemně nasekáme (*jen polovinu*). Zvlášť uvaříme játra v bujonu (*asi 10 minut*) a také nakrájíme. Přecedíme vývar a dáme do něho maso. Dokořeníme solí a pepřem a vaříme ještě 30 minut. Přidáme vodu, aby vznikla hustá polévka. Horké nalijeme do bábovkové formy. Čerpáno z předvolební kuchařky Vařte s Klidnou silou (2006).

Recept je z kategorií: Zabijačkové speciality

Nahlásit recept

  • 03.06.06 vloženo
  • 3581x zobrazeno

Ingredience

  • 1 vepřové koleno
  • 4 vepřové nožičky
  • 300 g vepřových jater
  • 2 cibule
  • 1 petržel
  • 1 mrkev
  • sůl
  • pepř
  • majoránka
  • nové koření
  • 2 bobkové listy
  • masox.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Karasova masojedlíková bábovka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Hruškový koláč Hruškový koláč
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz