Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Plát těsta potřeme džemem. Do formy na srnčí hřbet nalijeme karamel, který připravíme v rendlíku z cukru rozpuštěného ve vodě, zahřívaného za stálého míchání do hustoty sirupu a zlatohnědé barvy. Želatinu namočíme asi na 10 minut, vymačkáme a rozpustíme v teplém mléce. Jogurt ochutíme cukry a citronovou šťávou, promícháme s chladnoucím roztokem želatiny a nalijeme na karamel do hřbetu. Necháme v chladnu ztuhnout. Podle tvaru a velikosti formy ukrojíme plát piškotu, potřeme ho džemem a na něj vyklopíme ztuhlý jogurtový rosol.
Recept je z kategorií: Sváteční řezy
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Karamelové jogurtové řezy