Recept Karamelová poleva

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Cukr nasypeme do pánve, pokropíme vodou, dáme na mírný oheň a vařečkou mícháme, až se rozpustí a dostane zlatavou barvu. Karamel ihned stáhneme z ohně, protože by se rychle připálil.

Čerpáno z kuchařské knihy.

Recept je z kategorií: Polevy


Reklama

Nahlásit recept

  • 20.02.07 vloženo
  • 17889x zobrazeno

Ingredience

  • 200 g pískového cukru.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Karamelová poleva

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Mrkvový salát Mrkvový salát
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz