Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
vlnkaX Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Chuťovka na večírky.
Každý minipáreček se obaluje slaninou (nejlépe půlkou plátku, párek by neměl být obalen několikrát, pak slanina není křupavá) a propíchne párátkem. Dá se do pekáče vystlaného pečícím papírem (karamel se pak špatně čistí :-) ), pocukruje a peče se na 170 stupňů 45 minut, v půlce pečení obrátit párečky. Zde jsou ještě tipy: je dobré nechat párky s cukrem lednici přes noc (pustí šťávu, ta se smísí s cukrem a pěkně se chuť rozleží). Kvůli rovnoměrné a důkladné karamelizaci můžete "namáčet" slaninu do cukru a pak jí párek obalit. Jí se teplé.
Recept je z kategorií: Chuťovky Teplé předkrmy
pečivo, hořčicovo-majonézovým dip
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Karamelizované párky
1 příspěvek 2.8.11 16:41
Myslím, že v dnešní době už se naštěstí dají sehnat i kvalitní uzeniny.
2452 příspěvků 2.8.11 13:18
parles: tak třeba za tyhle: http://www.ukusaku.cz/ můžu dát ruku do ohně, jsou dobří (jen od nás „malinko“ z ruky, ale neva, o víkendu na závodech v ONV jsme si to vynahradili, dělali tam catering).
no nevím jestli ta soja našich uzenářů bude s cukrem chutnat stejně jako to co jste asi ochutnal(a) ve spojených státech