Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
jaqueline Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Ružičkovú kapustu očistíme, umyjeme a porežeme na guľatinky. Cibuľu a cesnak jemne nasekáme. Salám nakrájame na polcentimetrové plátky. Tuk rozpustíme v hrnci. Osmažíme na ňom plátky salámy, cibule a cesnaku. Pridáme odkvapkanú ružičkovú kapustu a zalejeme horucím vývarom. Všetko krátko povaríme a potom dusíme pod podkrievkou pri slabom plameni asi 20 minút. Vmiešame škrobovu múčku, papriku a kyslú smotanu. Tak zahustíme jedlo a necháme ešte prevariť. Ochutíme soľou, cukrom a paprikou. Čerpané z časopisu tina
Recept je z kategorií: Zeleninová jídla
zemiaky a dobrá je aj ryža
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
13.2.21 18:49
Smotanu som použila šľahačkovú.
Pokrm chutí výborne.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kapustičky v paprikovéj omáčke