Recept Kapusta s vepřovým masem

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Kapusta s vepřovým masem

Postup

Vepřovou krkovičku omyjeme a na mírném ohni vaříme asi 60 minut v 1,5 l vody spolu s celým zeleným pepřem, cibulí v celku, očištěnou drobně nakrájenou polévkovou zeleninou, masoxem, kari a šafránem. Potom očistíme kapustu, omyjeme jí pod tekoucí vodou, necháme okapat, nakrájíme na tenké nudličky, přidáme do polévky a vaříme dalších 30 minut. Vepřové maso vyjmeme z hrnce, šetrně vykostíme, pokrájíme nejprve na plátky, potom na nudličky a vrátíme je opět do hrnce. Žampiony očistíme, omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. Přidáme do hrnce a vše ještě 5 minut povaříme. Pokrm dochutíme čerstvě mletým pepřem, případně ještě špetkou kari, podle chuti přisolíme a podáváme. Zapíjíme vychlazeným pivíčkem :)

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 16261x zobrazeno

Čas přípravy

  • 25 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500g vepřové krkovičky
  • 10 kuliček zeleného pepře
  • 2 nasekané cibule
  • 1 svazek polévkové zeleniny
  • 1-2 kostky masoxu
  • 2-3 lžičky kari
  • na špetku nože šafránu
  • 500 g kapusty
  • 200 g žampionů
  • čerstvě mletý pepř
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kapusta s vepřovým masem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Ostrý jazyk Ostrý jazyk

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz