Recept Kapusta s vepřovým masem

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Kapusta s vepřovým masem

Postup

Vepřovou krkovičku omyjeme a na mírném ohni vaříme asi 60 minut v 1,5 l vody spolu s celým zeleným pepřem, cibulí v celku, očištěnou drobně nakrájenou polévkovou zeleninou, masoxem, kari a šafránem. Potom očistíme kapustu, omyjeme jí pod tekoucí vodou, necháme okapat, nakrájíme na tenké nudličky, přidáme do polévky a vaříme dalších 30 minut. Vepřové maso vyjmeme z hrnce, šetrně vykostíme, pokrájíme nejprve na plátky, potom na nudličky a vrátíme je opět do hrnce. Žampiony očistíme, omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. Přidáme do hrnce a vše ještě 5 minut povaříme. Pokrm dochutíme čerstvě mletým pepřem, případně ještě špetkou kari, podle chuti přisolíme a podáváme. Zapíjíme vychlazeným pivíčkem :)

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 15455x zobrazeno

Čas přípravy

  • 25 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500g vepřové krkovičky
  • 10 kuliček zeleného pepře
  • 2 nasekané cibule
  • 1 svazek polévkové zeleniny
  • 1-2 kostky masoxu
  • 2-3 lžičky kari
  • na špetku nože šafránu
  • 500 g kapusty
  • 200 g žampionů
  • čerstvě mletý pepř
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kapusta s vepřovým masem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Jahodový pohár Jahodový pohár
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz