Recept Kapřík jemně kořeněný a la Vodník

Labužník paraplic... Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Každou kapří podkovu z obou stran osolíme, z jedné strany posypememe zázvorem a z druhé římským kmínem. Poté porce kapra položíme na plech vystlaný papírem na pečení nebo na plech s mřížkou a dáme do trouby péct. Před dokončením Každou porci potřeme olejem a dozlatova dopečeme. Každou kapří porci na talíři pokapeme citronovou šťávou. *Pozn.: Kořeníme opatrně, protože obě koření jsou hodně aromatická.*

Recept je z kategorií: Sladkovodní

Nahlásit recept

  • 03.07.05 vloženo
  • 3695x zobrazeno

Ingredience

  • podkovy z kapra
  • sůl
  • mletý zázvor
  • mletý římský kmín (cumin)
  • olej
  • citron

Doporučená příloha

  • Jako příloha jsou nejlepší vařené nebo pečené brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kapřík jemně kořeněný a la Vodník

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz