Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
velebinka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1/ Osolené a opepřené porce zalijte přibližně 750 ml kefíru a nechte hodinu odležet. 2/ Ze zbylého kefíru, vajec, bílého vína, mouky a soli vyšlehejte hladké těstíčko a přidejte polovinu mandlí. V těstíčku obalujte porce kapra, obalte zbylými mandlemi a osmažte v rozpáleném oleji do zlatova.
Recept je z kategorií: Ryby
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kapr v těstíčku smažený
37 příspěvků 25.1.09 03:43
Dobrej nápad,jen bych vynechal ten pepř.