Recept Kapr v těstíčku smažený

velebinka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

1/ Osolené a opepřené porce zalijte přibližně 750 ml kefíru a nechte hodinu odležet. 2/ Ze zbylého kefíru, vajec, bílého vína, mouky a soli vyšlehejte hladké těstíčko a přidejte polovinu mandlí. V těstíčku obalujte porce kapra, obalte zbylými mandlemi a osmažte v rozpáleném oleji do zlatova.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 20.12.06 vloženo
  • 7404x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 min.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • PŘÍPRAVA 20 MIN.
  • ODLEŽENÍ 1 HOD.
  • SMAŽENÍ 20- 30 MIN.
  • 4 Podkovy z kapra, každá o váze asi 150 g, sůl a pepř
  • NA TĚSTÍČKO:
  • 1 litr kefírového mléka
  • 3 vejce
  • 1 lžíce bílého vína
  • 4-5 lžic hladké mouky, sůl
  • 100 g mandlových lupínků
  • olej na smažení

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kapr v těstíčku smažený

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Kapr v těstíčku smažený

justen
37 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Smažený kapr v těstíčku

Dobrej nápad,jen bych vynechal ten pepř.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Karbanátky Karbanátky

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz