Recept Kapr v pivu

pepicek Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Kapr v pivu

Postup

Očištěné porce kapra osolíme, vložíme do kastrolu a zalejeme pivem. Přidáme oloupanou celou cibuli, koření a máslo utřené s moukou. Vaříme mírným varem asi 15 minut. Uvařenou rybu opatrně vyjmeme děravou naběračkou, urovnáme na mísu a procedíme na ni omáčku. Tip: Můžeme hojně posypat jemně nasekanými bylinkami - pažitkou, libečkem nebo koprem.

Recept je z kategorií: Sladkovodní

Nahlásit recept

  • 25.05.09 vloženo
  • 8942x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce kapra
  • sůl
  • 500 ml světlého piva
  • 1 cibule
  • hřebíček
  • bobkový list
  • pepř
  • 50 g másla
  • 30 g hladké mouky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kapr v pivu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Štika na smetaně Štika na smetaně
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz