Recept Kapr v pivu

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Kapr v pivu

Postup

Očištěné porce kapra osolíme, vložíme do kastrolu a zalejeme pivem. Přidáme oloupanou celou cibuli, koření a máslo utřené s moukou. Vaříme mírným varem asi 15 minut. Uvařenou rybu opatrně vyjmeme děravou naběračkou, urovnáme na mísu a procedíme na ni omáčku. Tip: Můžeme hojně posypat jemně nasekanými bylinkami - pažitkou, libečkem nebo koprem.

Recept je z kategorií: Sladkovodní

Nahlásit recept

  • 25.05.09 vloženo
  • 8191x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce kapra
  • sůl
  • 500 ml světlého piva
  • 1 cibule
  • hřebíček
  • bobkový list
  • pepř
  • 50 g másla
  • 30 g hladké mouky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kapr v pivu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pečený bůček s blumami

Nejlepší recepty

Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Tatranské kuře Tatranské kuře
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz