Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Bunter Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Kořenovou zeleninu, celé mrkve, cibuli a koření povaříme ve slané vodě. Očištěného a vykuchaného kapra nakrájíme na porce a kůži přelijeme vařícím octem. Pak zalijeme vývarem ze zeleniny a asi 10 minut vaříme. Sejmeme z ohně a necháme ve vývaru dojít. Měkké rybí maso vyjmeme z vývaru, rozložíme na pekáček a necháme vychladnout. Želatinu namočíme na 15 minut do studené vody, rozmícháme a vlijeme do nemastného vařícího vývaru. Mícháme a ochladíme. Chladnoucím a tuhnoucím aspikem, přelijeme rybu, kterou jsme ozdobili plátky mrkve, citronem, petrželkou apod. Zbylým aspikem rybu obložíme.
Recept je z kategorií: Ryby
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kapr namodro v aspiku
kdyby ten kapřík věděl, jak mu to bude na talíři slušet, skákal by na návnadu s radostí..
…toto jsem nikdy sama nepřipravovala, pouze
chutnala jako návštěvník restaurací…