Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Změklý tuk rozmícháme s pepřem, solí, rozsekanou petrželkou (nemusí být), citrónovou šťávou a necháme ztuhnout. Porce kapra osušíme, do každé uděláme 3 hlubší zářezy, do kterých vložíme plátky ztuhlého tuku s přísadami. Jednotlivé porce osolíme, položíme na pomaštěný alobal, dobře uzavřeme a pro jistotu dáme na plech, poté do vyhřáté trouby. Děláme zhruba 20-30 minut. Na talíře můžeme dávat v alobalu a každý si otevírá sám.
Recept je z kategorií: Sladkovodní
zeleninový salát, čínské zelí.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kapr v alobalu
Pepíčku, super. Dělám vždycky k štědrovečerní večeři kromě smažené klasiky taky pro každého jednu porci jen přírodní - letos to zkusím takhle, tobude mňamka. Aspoň zapojím kromě plotny a friťáku do akce i troubu, hihi.