Recept Kapr v alobalu

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Změklý tuk rozmíchá­me s pepřem, solí, rozse­kanou petrželkou (nemu­sí být), citrónovou šťá­vou a necháme ztuhnout. Porce kapra osušíme, do každé uděláme 3 hlubší zářezy, do kterých vloží­me plátky ztuhlého tuku s přísadami. Jednotlivé porce osolíme, položíme na pomaštěný alobal, dobře uzavřeme a pro jis­totu dáme na plech, poté do vyhřáté trouby. Dělá­me zhruba 20-30 minut. Na talíře můžeme dá­vat v alobalu a každý si otevírá sám.

Recept je z kategorií: Sladkovodní

Nahlásit recept

  • 09.12.04 vloženo
  • 6574x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce kapra zhruba po 150 g
  • 40 g pokrmového tuku
  • mletý pepř
  • sůl
  • 1 lžič­ka citrónové šťávy (plus na dochucení)
  • petrželka.

Doporučená příloha

  • zeleninový sa­lát, čínské zelí.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kapr v alobalu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Kapr v alobalu

Eja
3884 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Kapr v alobalu

Pepíčku, super. Dělám vždycky k štědrovečerní večeři kromě smažené klasiky taky pro každého jednu porci jen přírodní - letos to zkusím takhle, tobude mňamka. Aspoň zapojím kromě plotny a friťáku do akce i troubu, hihi.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Chléb s celerem Chléb s celerem
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz