Recept Kapr s kysaným zelím

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Kapr s kysaným zelím

Postup

1. Oloupané šalotky nakrájíme na čtvrtky. Pomeranče oloupeme až na dužinu a tu rozebe­reme na dílky. 2. Šalotky dáme zesklovatět do širokého kastrolu s rozehřátým máslem. Přidáme kysané zelí, po­merančovou šťávu a nové koření. Osolíme, opepříme a podle chuti osladíme. Přikryté zvolna dusime zhruba 45 min. 3. Přimícháme dílky pomerančů. Naporcovaného kapra omyjeme, osušíme a rozložíme na zelí. Přikryté dusíme dal­ších přibližně 15 min. Rybu a zelí s po­meranči rozdělíme na talíře a posypeme líst­ky kerblíku.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 18.10.02 vloženo
  • 4189x zobrazeno

Čas přípravy

  • 75 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu 28 g bílkovin, 15 g tuků, 21 g sacharidů
  • 100 g šalotky
  • 2 pomeranče
  • 1 1/2 lžíce másla
  • 600 g kysaného zelí
  • 250 ml pomerančové šťávy
  • 4 kuličky nového koření
  • sůl
  • pepř
  • cukr
  • 4 porce kapra (asi po 160 g)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kapr s kysaným zelím

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Cuketové placky Cuketové placky
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz