Recept Kapr s kysaným zelím

Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Kapr s kysaným zelím

Postup

1. Oloupané šalotky nakrájíme na čtvrtky. Pomeranče oloupeme až na dužinu a tu rozebe­reme na dílky. 2. Šalotky dáme zesklovatět do širokého kastrolu s rozehřátým máslem. Přidáme kysané zelí, po­merančovou šťávu a nové koření. Osolíme, opepříme a podle chuti osladíme. Přikryté zvolna dusime zhruba 45 min. 3. Přimícháme dílky pomerančů. Naporcovaného kapra omyjeme, osušíme a rozložíme na zelí. Přikryté dusíme dal­ších přibližně 15 min. Rybu a zelí s po­meranči rozdělíme na talíře a posypeme líst­ky kerblíku.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 18.10.02 vloženo
  • 3927x zobrazeno

Čas přípravy

  • 75 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu 28 g bílkovin, 15 g tuků, 21 g sacharidů
  • 100 g šalotky
  • 2 pomeranče
  • 1 1/2 lžíce másla
  • 600 g kysaného zelí
  • 250 ml pomerančové šťávy
  • 4 kuličky nového koření
  • sůl
  • pepř
  • cukr
  • 4 porce kapra (asi po 160 g)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kapr s kysaným zelím

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Bazalkové máslo

Nejlepší recepty

Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Reveňový koláč Reveňový koláč
Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz