Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník ave02 Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Filé z kapra (bez kůže) potřeme podle chuti utřeným česnekem, zakapeme sójovou omáčkou a v necháme v lednici odležet nejméně do druhého dne. Občas obracíme, aby marináda pronikla do masa. Obalujeme v mouce s paprikou a kmínm, vejci se sójovkou a strouhankou s kokosem. Smažíme, jak jsme zvyklí. Báječně chutná i studený. Tohle je úprava kapra (ev. i jiných ryb), která bude stoprocentně chutnat i zapřísáhlým odpůrcům ryb.
Recept je z kategorií: Ryby
klasický bramborový salát s majonézou s trochou utřeného česneku
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kapr pro ty, co nemají rádi ryby
Milá Evíku, mě tedy 100% nespřesvědčíš!
To, co je z vody není pro mě. Bohužel… V dětství do mě, přes můj vehementní odpor nacpali tresčí játra s cibulkou ("taková dobrota a ty to jíst nebudeš?!?!?!) a od té doby mám utrum. Jen zaslechnu slovo ryba nebo i vzdáleně zacítím rybinu a už se mi melou vnitřnosti.
Podobné je to s Becherovkou, ale to už je zase jiný příběh…!