Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Většího kapra naporcujeme nejlépe na podkovy. V misce promícháme 4 lžíce tatarské omáčky, lžíci plnotučné hořčice, lžíci solamylu, lžičku pepře, lžičku drceného kmínu, lžičku pálivé papriky, 3 stroužky prolisovaného česneku, lžičku soli, šťávu z jednoho citronu a 0,5 litru piva. Ve směsi namáčíme ryby, naskládáme je do mísy, přelijeme zbytkem směsi a necháme nejméně dvě hodiny v chladu uležet.Potom vyjmeme, obalíme v polohrubé mouce smíchané s grilovacím kořením a osmažíme.
Recept je z kategorií: Ryby
Přílohu volíme podle chuti, téměř nezbytné je dobré pivko!
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
23.9.12 21:07
Díky za super recept na kapra, zrovna dnes manžel ulovil (chytil, vytáhl)
2 kapry, to musíme vyzkoušet.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kapr po rumbursku