Recept Kapr po mlynářsku

(Hodnoceno 1x) Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Kapr po mlynářsku

Postup

Kapra očistíme, nasolíme a dáme odležet. V misce smícháme mouku, papriku a kmín. Rybí porce v této směsi důkladně obalíme a pomalu smažíme na másle.

Recept je z kategorií: Ryby Štědrý den

Nahlásit recept

  • 39770x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce kapra
  • lžíce hladké mouky
  • mletá paprika
  • drcený kmín
  • 40 g másla
  • sůl

Doporučená příloha

  • Nejlepší přílohou je bramborová kaše.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

casino 2.12.12 01:31

.

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi
Odkaz na uvaření

casino 30.11.12 13:12

.

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Diskuse k receptu Kapr po mlynářsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Kapr po mlynářsku

casino
4497 příspěvků 2.12.12 01:36
Odpovědělo bych slovy toho Rusa ve ffftipu…

…kdo dovede nejrychleji vypěstovat brambory. Když bylo namítáno, že přece není možné, aby když ráno nasadí, tak už večer sklízeli, řekl: Víte… (houby) co je to hlad!
Focení jsme z výše zmíněného důvodu odflákli :oops:
Fotečku přesunuji pod komentář, že aby bylo vidět, kudy cesta nevede; do UVAŘENO dávám nový pokus, ale i zde jsme byli v časové tísni: hrejte si s kompozicí, když 15 hladovců tupě čeká, sice s tupými, leč pořád (rybími) noži, až jim podáte další… :mrgreen:

Edit:
Jak je na novém obrázku vidět, nebyla použita paprika ani paprika (ani zelená, ani červená) :mrgreen:

di
2453 příspěvků 1.12.12 08:44

Ejo: taky kapry před smažením „koupu“ na pár hodin v mléce (poradil mi to před lety bývalý kolega z práce a opravdu to funguje), dá se přidat i trocha krájené cibule nebo česneku. Letos jsme se rozhodli, že budeme obalovat a smažit jen filety, už těch kostí máme dost. Asi letos změníme i dodavatele, léta jsme byli věrní Šopíkům http://www.rybarna.cz/, poslední rok ale jezdíváme čím dál častěji do Oceánu http://www.ocean48.cz/, jsou bezvadní (viz jejich sortiment nahoře v nabídce, vždycky tam necháme aspoň 500,–), Šopíci kapku upadli, vůbec netuším proč (ale pořád je to na naše poměry nadprůměr, to zas jo).

Eja
3884 příspěvků 1.12.12 06:45

Jen maličká připomínka - ta paprika je na tom talíři z důvodu jakého :roll: měsíček citronu a třeba snítka petrželky :think:

Eja
3884 příspěvků 1.12.12 06:42

Casino, co jste dalo do té kaše? Tipla bych kurkumu do vody ve které se brambory vaří. Barva krásná :potlesk:
A pěkný recept, klasika - vždycky pár porcí dělám neobalených na tento způsob. A samozřejmě bez kostí :mavam: Obalené porce určené na další den k snídani a svačině :) stahuji, studenou kůži neee. Kapříci ideálně cca 2,5 kiloví, hotové porce se tak tři hodinky před přípravou vykoupou v mléce.

casino
4497 příspěvků 30.11.12 13:13
A jak to bylo v reálu?
lucka.jl
4 příspěvky 25.1.09 03:43
Re: Kapr po mlynářsku

Rychlé a jednoduché - recept přesně pro mě :o))

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Hrachová kaše

Nejlepší recepty

Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz