Recept Kapr po mlynářsku
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Kapra očistíme, nasolíme a dáme odležet. V misce smícháme mouku, papriku a kmín. Rybí porce v této směsi důkladně obalíme a pomalu smažíme na másle.
Recept je z kategorií: Ryby Štědrý den
- 44643x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 4 porce kapra
- lžíce hladké mouky
- mletá paprika
- drcený kmín
- 40 g másla
- sůl
Doporučená příloha
Nejlepší přílohou je bramborová kaše.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Kapr po mlynářsku
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Kapr po mlynářsku
…kdo dovede nejrychleji vypěstovat brambory. Když bylo namítáno, že přece není možné, aby když ráno nasadí, tak už večer sklízeli, řekl: Víte… (houby) co je to hlad!

Focení jsme z výše zmíněného důvodu odflákli
Fotečku přesunuji pod komentář, že aby bylo vidět, kudy cesta nevede; do UVAŘENO dávám nový pokus, ale i zde jsme byli v časové tísni: hrejte si s kompozicí, když 15 hladovců tupě čeká, sice s tupými, leč pořád (rybími) noži, až jim podáte další…
Edit:
Jak je na novém obrázku vidět, nebyla použita paprika ani paprika (ani zelená, ani červená)
2453 příspěvků 1.12.12 08:44
Ejo: taky kapry před smažením „koupu“ na pár hodin v mléce (poradil mi to před lety bývalý kolega z práce a opravdu to funguje), dá se přidat i trocha krájené cibule nebo česneku. Letos jsme se rozhodli, že budeme obalovat a smažit jen filety, už těch kostí máme dost. Asi letos změníme i dodavatele, léta jsme byli věrní Šopíkům http://www.rybarna.cz/, poslední rok ale jezdíváme čím dál častěji do Oceánu http://www.ocean48.cz/, jsou bezvadní (viz jejich sortiment nahoře v nabídce, vždycky tam necháme aspoň 500,–), Šopíci kapku upadli, vůbec netuším proč (ale pořád je to na naše poměry nadprůměr, to zas jo).
Jen maličká připomínka - ta paprika je na tom talíři z důvodu jakého
měsíček citronu a třeba snítka
petrželky 
Casino, co jste dalo do té kaše? Tipla bych kurkumu do vody ve které se brambory vaří. Barva krásná
Obalené porce určené na další den
k snídani a svačině
stahuji, studenou kůži neee. Kapříci
ideálně cca 2,5 kiloví, hotové porce se tak tři hodinky před přípravou
vykoupou v mléce.
A pěkný recept, klasika - vždycky pár porcí dělám neobalených na tento způsob. A samozřejmě bez kostí
BEZ KOSTÍ
4 příspěvky 25.1.09 03:43
Rychlé a jednoduché - recept přesně pro mě
))