Recept Kapr po mlynářsku

(Hodnoceno 1x) Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Kapr po mlynářsku

Postup

Kapra očistíme, nasolíme a dáme odležet. V misce smícháme mouku, papriku a kmín. Rybí porce v této směsi důkladně obalíme a pomalu smažíme na másle.

Recept je z kategorií: Ryby Štědrý den

Nahlásit recept

  • 34050x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce kapra
  • lžíce hladké mouky
  • mletá paprika
  • drcený kmín
  • 40 g másla
  • sůl

Doporučená příloha

  • Nejlepší přílohou je bramborová kaše.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

casino 2.12.12 01:31

.

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi
Odkaz na uvaření

casino 30.11.12 13:12

.

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Diskuse k receptu Kapr po mlynářsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Kapr po mlynářsku

casino
4494 příspěvků 2.12.12 01:36
Odpovědělo bych slovy toho Rusa ve ffftipu…

…kdo dovede nejrychleji vypěstovat brambory. Když bylo namítáno, že přece není možné, aby když ráno nasadí, tak už večer sklízeli, řekl: Víte… (houby) co je to hlad!
Focení jsme z výše zmíněného důvodu odflákli :oops:
Fotečku přesunuji pod komentář, že aby bylo vidět, kudy cesta nevede; do UVAŘENO dávám nový pokus, ale i zde jsme byli v časové tísni: hrejte si s kompozicí, když 15 hladovců tupě čeká, sice s tupými, leč pořád (rybími) noži, až jim podáte další… :mrgreen:

Edit:
Jak je na novém obrázku vidět, nebyla použita paprika ani paprika (ani zelená, ani červená) :mrgreen:

di
2451 příspěvků 1.12.12 08:44

Ejo: taky kapry před smažením „koupu“ na pár hodin v mléce (poradil mi to před lety bývalý kolega z práce a opravdu to funguje), dá se přidat i trocha krájené cibule nebo česneku. Letos jsme se rozhodli, že budeme obalovat a smažit jen filety, už těch kostí máme dost. Asi letos změníme i dodavatele, léta jsme byli věrní Šopíkům http://www.rybarna.cz/, poslední rok ale jezdíváme čím dál častěji do Oceánu http://www.ocean48.cz/, jsou bezvadní (viz jejich sortiment nahoře v nabídce, vždycky tam necháme aspoň 500,–), Šopíci kapku upadli, vůbec netuším proč (ale pořád je to na naše poměry nadprůměr, to zas jo).

Eja
3862 příspěvků 1.12.12 06:45

Jen maličká připomínka - ta paprika je na tom talíři z důvodu jakého :roll: měsíček citronu a třeba snítka petrželky :think:

Eja
3862 příspěvků 1.12.12 06:42

Casino, co jste dalo do té kaše? Tipla bych kurkumu do vody ve které se brambory vaří. Barva krásná :potlesk:
A pěkný recept, klasika - vždycky pár porcí dělám neobalených na tento způsob. A samozřejmě bez kostí :mavam: Obalené porce určené na další den k snídani a svačině :) stahuji, studenou kůži neee. Kapříci ideálně cca 2,5 kiloví, hotové porce se tak tři hodinky před přípravou vykoupou v mléce.

casino
4494 příspěvků 30.11.12 13:13
A jak to bylo v reálu?
lucka.jl
4 příspěvky 25.1.09 03:43
Re: Kapr po mlynářsku

Rychlé a jednoduché - recept přesně pro mě :o))

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Vánoční likér

Nejlepší recepty

Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz