Recept Kapr po ďábelsku

velebinka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Naporcovaného,osoleného kapra nejprve obalte v hladké mouce a potom v plnotučné hořčici ochucené solí,pepřem a citronem. Do strouhanky přistrouhejte eidam,nebo ementál. Při smažení se udělá krustička,zadrží šťávu kapra . Je to výtečné !

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 19.12.08 vloženo
  • 4489x zobrazeno

Ingredience

  • Kapr
  • hladká mouka
  • tvrdý sýr
  • plnotučná hořčice
  • pepř,sůl
  • citron
  • strouhanka
  • olej na smažení

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kapr po ďábelsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Kapr po ďábelsku

majkl1
15 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Kapr po ďábelsku

Na sýr ale pozor, zejména ementál při smažení snadno zhořkne!

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Reveňový koláč Reveňový koláč
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz