Recept Kapr po ďábelsku

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Naporcovaného,o­soleného kapra nejprve obalte v hladké mouce a potom v plnotučné hořčici ochucené solí,pepřem a citronem. Do strouhanky přistrouhejte eidam,nebo ementál. Při smažení se udělá krustička,zadrží šťávu kapra . Je to výtečné !

Recept je z kategorií: Ryby


Reklama

Nahlásit recept

  • 19.12.08 vloženo
  • 3725x zobrazeno

Ingredience

  • Kapr
  • hladká mouka
  • tvrdý sýr
  • plnotučná hořčice
  • pepř,sůl
  • citron
  • strouhanka
  • olej na smažení

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kapr po ďábelsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
majkl1
15 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Kapr po ďábelsku

Na sýr ale pozor, zejména ementál při smažení snadno zhořkne!

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz