Recept Kapr po ďábelsku

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Naporcovaného,osoleného kapra nejprve obalte v hladké mouce a potom v plnotučné hořčici ochucené solí,pepřem a citronem. Do strouhanky přistrouhejte eidam,nebo ementál. Při smažení se udělá krustička,zadrží šťávu kapra . Je to výtečné !

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 19.12.08 vloženo
  • 4029x zobrazeno

Ingredience

  • Kapr
  • hladká mouka
  • tvrdý sýr
  • plnotučná hořčice
  • pepř,sůl
  • citron
  • strouhanka
  • olej na smažení

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kapr po ďábelsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Kapr po ďábelsku

majkl1
15 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Kapr po ďábelsku

Na sýr ale pozor, zejména ementál při smažení snadno zhořkne!

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Tiramisu z mascarpone

Nejlepší recepty

Štika na smetaně Štika na smetaně
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz