Recept Kapr netradičně

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Porce kapra urovnáme do pánve, osolíme, okořeníme zázvorem, přilijeme víno a přisypeme drobně nakrájenou cibuli. Přiklopíme a 8 minut dusíme. Pak porce kapra opatrně přendáme do jiné nádoby. Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, vývar z kapra tímto zahustíme, povaříme, vmícháme smetanu a opět na mírném ohni povaříme. Porce kapra pak vložíme zpátky do omáčky.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 7339x zobrazeno

Čas přípravy

  • 50 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600g masa z vykostěného kapra
  • 1 cibule
  • sůl
  • půl lžičky zázvoru
  • 2 dl bílého přírodního vína
  • 100g másla
  • 50 g hladké mouky
  • 1dl smetany

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kapr netradičně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Kapr netradičně

Kari
545 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Kapr netradičně

Patlale, dyť „porce“ taky mohou být vykoštěné…Pepino tím myslí asi vykostěné plátky. To že se ryba „naporcuje“, přece neznamená, že by nemohla být vykostěná…Já aspoň to tak dělám - vyndám z ryby páteř a pak ji ještě rozkrájím na porce, aby se s tím lépe pracovalo…

Mám doma tolstolobika, možná zkusím tento recept.

patlal
1 příspěvek 25.1.09 03:43
Re: Kapr netradičně

Není mi jasné, proč maso z vykoštěného kapra, když se dále pracuje s porcemi?

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz