Recept Kapitánova treska

Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Kapitánova treska

Úvod

Jednoduché jídlo pripravované na rybárském kutru.

Postup

Petrzelku nakrájejte nadrobno, paprikový lusk, cibule a zázvor na drobné kosticky. Dejte je do kastrolu spolu s petrzelkou, prilejte vodu a uvedte ji do varu. Jakmile varí, rozlozte do kastrolu rybu. Snizte teplotu a duste pod poklickou pri slabé teplote 5-7 minut. Rybu vyjmete z kastrolu a udrzujte ji horkou.
Maizenu rozmíchejte v trose vody, nalejte ji do kastrolu a krátce povarte aby se omácka zahustila. Ochutte karím, solí a peprem.

Tip: Místo petrzelky pouzijte pazitku.

Recept je z kategorií: Ryby


Reklama

Nahlásit recept

  • 20.02.10 vloženo
  • 5337x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 250 g trescích filetu
  • 3-4 PL petrzelky
  • ½ cervené cibule
  • ½ cibule
  • ½ cerveného paprikového lusku
  • 25 g nalozeného zázvoru
  • 1 ½ dl vody
  • 1 KL karí
  • 25 g maizeny
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Varené brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kapitánova treska

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
parles
302 příspěvků 20.02.10 21:26
Re: Kapitánova treska.

To vypadá moc dobře, už je v oblíbených a brzy půjde na stůl! Díky!

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz