Recept Kapitánova treska

Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Kapitánova treska

Úvod

Jednoduché jídlo pripravované na rybárském kutru.

Postup

Petrzelku nakrájejte nadrobno, paprikový lusk, cibule a zázvor na drobné kosticky. Dejte je do kastrolu spolu s petrzelkou, prilejte vodu a uvedte ji do varu. Jakmile varí, rozlozte do kastrolu rybu. Snizte teplotu a duste pod poklickou pri slabé teplote 5-7 minut. Rybu vyjmete z kastrolu a udrzujte ji horkou.
Maizenu rozmíchejte v trose vody, nalejte ji do kastrolu a krátce povarte aby se omácka zahustila. Ochutte karím, solí a peprem.

Tip: Místo petrzelky pouzijte pazitku.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 20.02.10 vloženo
  • 5373x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 250 g trescích filetu
  • 3-4 PL petrzelky
  • ½ cervené cibule
  • ½ cibule
  • ½ cerveného paprikového lusku
  • 25 g nalozeného zázvoru
  • 1 ½ dl vody
  • 1 KL karí
  • 25 g maizeny
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Varené brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kapitánova treska

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
parles
302 příspěvků 20.02.10 21:26
Re: Kapitánova treska.

To vypadá moc dobře, už je v oblíbených a brzy půjde na stůl! Díky!

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Květáková polévka

Nejlepší recepty

Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Chléb s celerem Chléb s celerem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz