Recept Kapitánova treska

spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Kapitánova treska

Úvod

Jednoduché jídlo pripravované na rybárském kutru.

Postup

Petrzelku nakrájejte nadrobno, paprikový lusk, cibule a zázvor na drobné kosticky. Dejte je do kastrolu spolu s petrzelkou, prilejte vodu a uvedte ji do varu. Jakmile varí, rozlozte do kastrolu rybu. Snizte teplotu a duste pod poklickou pri slabé teplote 5-7 minut. Rybu vyjmete z kastrolu a udrzujte ji horkou. Maizenu rozmíchejte v trose vody, nalejte ji do kastrolu a krátce povarte aby se omácka zahustila. Ochutte karím, solí a peprem. Tip: Místo petrzelky pouzijte pazitku.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 20.02.10 vloženo
  • 6131x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 250 g trescích filetu
  • 3-4 PL petrzelky
  • ½ cervené cibule
  • ½ cibule
  • ½ cerveného paprikového lusku
  • 25 g nalozeného zázvoru
  • 1 ½ dl vody
  • 1 KL karí
  • 25 g maizeny
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Varené brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kapitánova treska

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Kapitánova treska

parles
308 příspěvků 20.2.10 21:26
Re: Kapitánova treska.

To vypadá moc dobře, už je v oblíbených a brzy půjde na stůl! Díky!

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz