Recept Kapitánova treska

Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Kapitánova treska

Úvod

Jednoduché jídlo pripravované na rybárském kutru.

Postup

Petrzelku nakrájejte nadrobno, paprikový lusk, cibule a zázvor na drobné kosticky. Dejte je do kastrolu spolu s petrzelkou, prilejte vodu a uvedte ji do varu. Jakmile varí, rozlozte do kastrolu rybu. Snizte teplotu a duste pod poklickou pri slabé teplote 5-7 minut. Rybu vyjmete z kastrolu a udrzujte ji horkou. Maizenu rozmíchejte v trose vody, nalejte ji do kastrolu a krátce povarte aby se omácka zahustila. Ochutte karím, solí a peprem. Tip: Místo petrzelky pouzijte pazitku.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 20.02.10 vloženo
  • 5694x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 250 g trescích filetu
  • 3-4 PL petrzelky
  • ½ cervené cibule
  • ½ cibule
  • ½ cerveného paprikového lusku
  • 25 g nalozeného zázvoru
  • 1 ½ dl vody
  • 1 KL karí
  • 25 g maizeny
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Varené brambory.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kapitánova treska

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Kapitánova treska

parles
302 příspěvků 20.2.10 21:26
Re: Kapitánova treska.

To vypadá moc dobře, už je v oblíbených a brzy půjde na stůl! Díky!

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Brambory zapečené s brynzou

Nejlepší recepty

Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Ostrý jazyk Ostrý jazyk

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz