Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Připravíme si světlou jíšku s cibulkou. Zředíme ji trochou vývaru, povaříme a procedíme. Pak do omáčky vmícháme sůl a pepř, citronovou šťávu, sekané kapary, kyselou smetanu a cukr podle chuti. Omáčka je výborná k různým druhům masa, nebo i k zelenině, jako je květák atd.
Recept je z kategorií: Omáčky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
10.4.16 15:29
Omáčka je výborná, my ji měli k platýsu, proto jsem v ní nechala ke konci vaření rozpustit dvě filátka ančoviček a přidala víc citronové šťávy.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 6 labužníkůmOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kaparová omáčka II
Dík za vytažení… zrovna něco podobného sháním a kouknu sem a hele - to je přesně ono