Recept Kaparová omáčka II

(Hodnoceno 1x) babi Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Kaparová omáčka II

Postup

Připravíme si světlou jíšku s cibulkou. Zředíme ji trochou vývaru, povaříme a procedíme. Pak do omáčky vmícháme sůl a pepř, citronovou šťávu, sekané kapary, kyselou smetanu a cukr podle chuti. Omáčka je výborná k různým druhům masa, nebo i k zelenině, jako je květák atd.

Recept je z kategorií: Omáčky

Nahlásit recept

  • 07.01.03 vloženo
  • 10052x zobrazeno

Počet porcí

  • 5 porcí

Ingredience

  • 300g másla
  • 300g mouky
  • 20g cibule, na drobno posekaná
  • hovězí vývar podle potřeby
  • sůl a bílý pepř podle chuti
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 30g kaparů, na hrubo posekaných
  • 1/16l kyselé smatany
  • 10g cukru, nebo podle chuti

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

daduuja 10.4.16 15:29

Omáčka je výborná, my ji měli k platýsu, proto jsem v ní nechala ke konci vaření rozpustit dvě filátka ančoviček a přidala víc citronové šťávy.

Uvaření se již líbí 6 labužníkům

Diskuse k receptu Kaparová omáčka II

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Kaparová omáčka II

Zuzka1973
2374 příspěvků 10.4.16 17:06

Dík za vytažení… zrovna něco podobného sháním a kouknu sem a hele - to je přesně ono :palec:

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Velikonoční zajíček

Nejlepší recepty

Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz